Schade-afhandelaar

Bring your career aspirations to life with Insurtech! Responsible for the development and management of all sales activities in relation to the assigned unit’s sales force and to maintain close business relationships with Agency staff to ensure the achievement of sales targets/activities.
Role Location Type Experience
Schade-afhandelaar Spijkenisse 5+ jaren Part-time
Over ons:

B&R Verzekeringen is een toonaangevend verzekeringsbedrijf dat zich inzet voor het bieden van uitstekende service aan onze klanten. We streven ernaar om oplossingsgericht te zijn en onze klanten te ondersteunen bij het afhandelen van claims en het verkrijgen van de juiste vergoeding voor hun verliezen. Als onderdeel van ons team krijgt u de kans om te werken in een dynamische omgeving waar uw bijdrage wordt gewaardeerd en waar mogelijkheden zijn voor groei en ontwikkeling.

Functieomschrijving:

Als Schadebehandelaar Verzekeringen bij B&R Verzekeringen bent u verantwoordelijk voor het afhandelen van claims van onze klanten op een efficiënte en klantgerichte manier. U zult samenwerken met onze klanten, verzekeringsmaatschappijen en andere belanghebbenden om ervoor te zorgen dat claims snel en nauwkeurig worden afgehandeld. U zult werken aan een breed scala aan claims, waaronder auto-, huis-, en aansprakelijkheidsclaims.

Verantwoordelijkheden:
Vereisten:

Herken je jezelf in deze beschrijving en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als Schadebehandelaar Verzekeringen bij B&R Verzekeringen? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar vacature@vervoeronline.nl t.a.v. Bas. We kijken ernaar uit om van u te horen! 

4
3
2
1