Onze kernwaarden zijn duurzaamheid en transparantie.

In een niet al te verre toekomst, waar de wereld steeds meer aandacht besteedt aan duurzaamheid en milieubewustzijn, bloeide een bedrijf genaamd B&R op als een vooruitstrevende en toekomstgerichte tussenpersoon in verzekeringen. Gevestigd in een Spijkenisse, staat B&R bekend om zijn innovatieve benaderingen van verzekeringen, gericht op het beschermen van mensen en hun eigendommen, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere wereld.

Onze kernwaarden zijn er al sinds 1985

Het verhaal begint met de oprichters van B&R, Bas en Reginald. Ze deelden een visie om een verzekeringsbedrijf te creëren dat niet alleen winstgevend zou zijn, maar ook een positieve impact zou hebben op de maatschappij en het milieu. Ze geloofden sterk in het idee dat verzekeringen niet alleen moesten gaan over risicobeheer, maar ook over het creëren van waarde voor klanten en de samenleving als geheel.

 

B&R zette zich in voor het aanbieden van verzekeringen die gericht waren op het bevorderen van duurzaamheid. Ze introduceerden polissen die mensen beloonden voor milieuvriendelijk gedrag, zoals het bezitten van energiezuinige auto’s of het investeren in groene energie voor hun woningen. Klanten die duurzame keuzes maakten, kregen korting op hun premies, waardoor ze werden aangemoedigd om groenere levensstijlen te omarmen.

 

Naarmate de tijd verstreek, groeide B&R uit tot een voorbeeld van hoe een verzekeringsbedrijf kan bijdragen aan een duurzamere toekomst. Hun succes inspireerde andere bedrijven om soortgelijke initiatieven te omarmen, waardoor een golf van positieve verandering ontstond in de verzekeringssector en daarbuiten. En zo bleef B en R, als een fakkel van innovatie en duurzaamheid, schijnen in een wereld die steeds meer waarde hechtte aan het creëren van een betere morgen.

thumbnail

Contact met ons opnemen

Wil je contact met ons? Wij zitten voor je klaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30.

4
3
2
1